{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar
47 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
201,95 DKK

Din pris

107,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar
46 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
60,95 DKK

Din pris

32,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Whiskas kattefoder er det perfekte valg til din kat, uanset om den er killing, voksen eller ældre. Disse lækre måltider er nøje designet til at give din kat den rette ernæring på hvert livsstadie, hvilket sikrer sundhed og velvære. Prøv at kombinere forskellige smagsvarianter af Whiskas for at holde din kats måltider spændende og tilfredsstillende.

Whiskas tilbyder både tørfoder og vådfoder, hvilket giver mulighed for at variere din kats kost. Vådfoder fra Whiskas er ideelt til at sikre, at din kat får nok væske, mens tørfoder hjælper med at holde deres tænder sunde og rene. Ved at kombinere begge typer foder kan du give din kat dækkende ernæring og holde dens daglige kost varieret og interessant.

Hvis du vil forkæle din kat lidt ekstra, kan du kombinere Whiskas med godbidder. Dette kan bruges som en belønning for god opførsel, eller bare som en ekstra forkælelse i ny og næ. Prøv at bruge godbidder og snacks fra Whiskas til træning, og læg dem i legetøj eller aktivitetsfoder-skåle for at stimulere din kats mentale sundhed og forhindre kedsomhed.



Guide:

Når du vælger Whiskas kattefoder, er det vigtigt at tage hensyn til din kats alder og eventuelle særlige sundhedsbehov. Vælg f.eks. Whiskas junior til killinger, som indeholder ekstra næringsstoffer for vækst og udvikling. Voksne katte har brug for et andet næringsstofniveau, og her kan du vælge Whiskas Adult varianter, som er tilpasset deres behov.

En af de store fordele ved Whiskas er mangfoldigheden af smagsvarianter. Vælg mellem kylling, oksekød, fisk og mange andre spændende smagsoplevelser. Ved regelmæssigt at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, kan du holde din kats appetit høj og forhindrer, at den keder sig med den samme smag hver dag.

En anden vigtig faktor at overveje er portionsstørrelsen. Whiskas kommer i forskellige størrelser og pakketyper, som passer til dit husholdnings behov. Der er også mange økonomi pakker, som kan være fordelagtige, hvis du har flere katte eller foretrækker at købe ind i større mængder. Sørg for at læse vejledningerne på emballagen for at give din kat den rigtige mængde foder.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Whiskas tørfoder?

Du bruger Whiskas tørfoder ved at hælde den anbefalede mængde op i kattens madskål. Følg anvisningerne på emballagen for at finde den rette portionsstørrelse baseret på kattens vægt og alder.

Hvordan opbevarer jeg Whiskas vådfoder?

Opbevar uåbnede pakker af Whiskas vådfoder på et køligt og tørt sted. Når du har åbnet en pose, skal du opbevare den i køleskabet og bruge den inden for få dage for at sikre friskhed og smag.

Er Whiskas godt til katte med følsom mave?

Whiskas er generelt godt for de fleste katte, men hvis din kat har en følsom mave, bør du konsultere din dyrlæge, før du skifter foder. Whiskas tilbyder også varianter, der er specielt formuleret til katte med særlige ernæringsbehov.

Hvordan vælger jeg mellem Whiskas’ forskellige smagsvarianter?

Du kan vælge mellem Whiskas’ forskellige smagsvarianter baseret på din kats præferencer og behov. Det er ofte en god idé at variere mellem smagsvarianterne for at holde din kats interesse og appetit høj.

Hvor ofte skal jeg fodre min kat med Whiskas?

Det anbefales at fodre din kat to til tre gange om dagen med passende portionsstørrelser. Følg altid anvisningerne på Whiskas’ emballage for den bedste vejledning om fodring.

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK