{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar
48 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
24,95 DKK

Din pris

12,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar
48 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
24,95 DKK

Din pris

12,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar
48 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
24,95 DKK

Din pris

12,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Miracoli er den perfekte løsning til nemme og lækre aftensmåltider. Med Miracoli pasta og sauce kan du hurtigt fremtrylle en autentisk italiensk middag, der vil imponere hele familien. Tænk på lange, hyggelige aftener med smagen af Italien i hver bid.



Hvis du elsker pasta, vil Miracoli være en fast del af din madlavning. Prøv at variere med forskellige slags pasta og tilbehør som sprøde grøntsager eller grillet kylling for ekstra smag og tekstur. Kombinationen af Miracoli sauce og friskrevet parmesan gør det hele til en himmelsk oplevelse.



For at gøre din middag endnu mere spændende, kan du lave en tema-aften med italiensk mad. Brug Miracoli produkter som base og tilføj antipasti, lækre desserter og italiensk vin. Del måltidet med venner og familie og nyd en aften fyldt med god mad og dejligt selskab.



Guide:

Når du køber Miracoli-produkter, er det vigtigt at vælge den variant, der passer bedst til dine smagspræferencer. Miracoli tilbyder forskellige typer pasta og saucer, så der er noget for enhver smag. Vælg mellem klassiske tomatsaucer eller mere krydrede versioner for at finde din favorit.



Opbevaring af dine Miracoli produkter korrekt kan forlænge deres holdbarhed. Sørg for at opbevare tør pasta og sauce på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Åbnede saucer bør opbevares i køleskabet og bruges inden for et par dage for at sikre den bedste smag og kvalitet.



Når du tilbereder Miracoli retter, er det en god idé at følge anvisningerne på pakken for at opnå det bedste resultat. Kog pastaen til den er al dente, og sørg for at opvarme saucen grundigt inden servering. Pynt eventuelt retten med friske krydderurter som basilikum eller persille for ekstra farve og smag.



FAQ:

Hvordan tilbereder jeg Miracoli pasta?

Du tilbereder Miracoli pasta ved at koge den i rigeligt saltet vand til den er al dente, normalt omkring 10-12 minutter. Følg nøje anvisningerne på pakken for bedste resultat.



Er Miracoli saucer vegetariske?

De fleste Miracoli saucer er vegetariske, men det er altid en god idé at tjekke ingredienslisten på pakken for at være sikker.



Kan jeg fryse Miracoli saucer?

Ja, du kan godt fryse Miracoli saucer. Sørg for at bruge en lufttæt beholder og tø saucen op i køleskabet inden brug.



Hvilke typer pasta tilbyder Miracoli?

Miracoli tilbyder forskellige typer pasta såsom spaghetti, penne og fusilli. Du kan vælge den type, der passer bedst til din ret.



Hvor kan jeg købe Miracoli produkter?

Du kan købe Miracoli produkter hos os på Gpris.dk. Vi har et bredt udvalg af pasta og saucer til gode priser.



0 kg

Fragt fra 49.95 DKK