Øl

Vi elsker gode tilbud, og øl er ingen undtagelse. Vores mål er at tilbyde dig alle dine favoritprodukter til en fast lav pris også når det kommer til øl. Så uanset om du er til dåseøl eller specialøl, er vi sikre på at vi har et tilbud du kan lide. Der er stor efterspørgsel på øl, og det er derfor også en af de vigtigste kategorier for os. Vil vil gerne sikre os, at din yndlingsøl er at finde og har derfor et bredt udvalg, hvor alle klassikerne men også en bredt udvalg af specialøl er til stede.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 62

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Spar
  39%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 96,00DKK
  58,99 DKK
 2. Tilbud
  27%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 134,99DKK
  Tilbudspris 98,99 DKK 104,99 DKK
 3. Tilbud
  59%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 206,99DKK
  Tilbudspris 84,99 DKK 89,99 DKK
 4. Spar
  4%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 169,99DKK
  163,99 DKK
 5. Spar
  40%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 131,99DKK
  78,99 DKK
 6. Spar
  20%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 99,00DKK
  78,99 DKK
 7. Spar
  9%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 118,80DKK
  108,04 DKK
 8. Spar
  50%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 189,99DKK
  94,99 DKK
 9. Spar
  54%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 175,00DKK
  80,99 DKK
 10. Spar
  41%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 150,99DKK
  88,99 DKK
 11. Spar
  47%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 179,99DKK
  94,99 DKK
 12. Spar
  26%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 109,99DKK
  80,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 62

Side
pr. side
Faldende orden

Hvem sælger øl på tilbud, som man gerne vil købe?

For at vende opmærksomheden mod, hvem vi er, og hvad vi tilbyder, har vi tænkt os at besvare dette populære spørgsmål. Vi kan nemlig hjælpe jer med at købe billige øl, og det er netop, hvad I søger. I har sikkert også nogle bestemte øl, som I drikker, og vi har derfor samtidigt fokuseret på at få et sortiment, der er bredt og indeholder klassikerne. Gpris.dk er en online grænsehandel og har derfor adgang til de samme produkter, som I handler herhjemme men til lavere priser. Det betyder så, at de kan sælges billigere på trods af, at det er det samme produkt. Så er om du er ude efter Pilsner, Classic eller Specialøl, så har vi dem.

Hvad der ellers er smart er, at dåserne er pantfrie, og I slipper derfor for at binde mange penge i pant. Det vil for mange betyde, at det også er nemmere at handle øl på Gpris.dk sammenlignet med andre steder. Man behøver nemlig ikke at løbe frem og tilbage med dem. Det behøver heller ikke at gå ud over naturen, eftersom man stadig kan aflevere dem nemt og hurtigt. Online grænsehandel sikrer også færre biler, der kører frem og tilbage til grænsen og er derfor en grøn løsning.

Vi håber, at det vil blive sjovere for jer at handle øl, når I bruger Gpris.dk. Der vil være mange penge at spare, og de kan jo bruges andre steder. Det er sjovt. Det gælder ikke kun for øl. Vi har nemlig alle de populære kategorier, som I kender fra traditionel grænsehandel. Vi er derfor en oplagt løsning, hvis I planlægger at holde et arrangement. Det er nemlig nemt at kunne købe ind på én gang. Men samtidigt kan I udnytte flerstykstilbud og spare yderligere ved at handle stort ind. Så bliver det pludselig en smule mere overskueligt og med sikkerhed billigere at invitere venner hjem til øl i haven.

Det kan jo nemt opsummeres. Hvad I bør bide mærke i er, at Gpris.dk sælger billige dåseøl, der kommer til faste lave priser. I kan derfor godt glemme tilbudsavisen, eftersom det altid vil være billigere at handle her. Gpris.dk har sikret at have alle dine yndlings øl, og der er derfor ingen undskyldninger. Vi er nemmere og billigere end din lokale købmand. I kan samtidigt spare panten, eftersom dåserne kommer uden pant. Det kan I gøre med god samvittighed, eftersom I fortsat kan aflevere, men bare slipper for at binde en masse penge i dåser. Gpris.dk har mange kategorier, og I behøver derfor ikke at begrænse jeres indkøb til øl. Alt i alt kan gøre din hverdag nemmere og sjovere, og vi har i særlig grad oplevet succes med at levere til større arrangementer, hvor det virkelig er billigere og nemmere at gøre det hos os sammenlignet med andre steder.

Lys eller mørk øl

Graden af ristning og maltens farve påvirker, om øllet er lyst eller mørkt. Det vand, som øllet brygges med, påvirker også ølens farve. Et eksempel på dette er i Tjekkiet, som har et af de blødeste farvande i verden, som er ideel til brygning af lette øl. I England har de derimod et rigtig hårdt vand, der passer godt til virkelig mørke øl, brygget på mørk ristet malt