Classic

Hos Gpris har vi masser af tilbud på classic øl til tyske priser. Du behøver ikke engang at være en tilbudsejæger for at forstå logikken her. Faktisk er der bare mange penge at spare, hvis du handler hos os. Vi er en online grænsebutik og kan tilbyde dig tyske priser på et stort udvalg af classic øl. Så hvis du er på udkig efter en øl, der er fuld af smag og karakter, men som ikke sprænger banken, så har vi lige det, du leder efter.
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Spar
  39%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 96,00DKK
  58,99 DKK
 2. Spar
  47%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 152,99DKK
  80,99 DKK
 3. Spar
  22%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 89,00DKK
  68,99 DKK
 4. Spar
  42%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 142,99DKK
  83,04 DKK
 5. Spar
  33%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 132,00DKK
  88,99 DKK
 6. Spar
  45%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 300,99DKK
  166,99 DKK
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

Hvad er en classic øl?

Den første klassiske øl blev brygget i Danmark for over tyve år siden. Det er en genindførelse og modernisering af de traditionelle wiener-, bayerske eller sydtyske øl, der er blevet populariseret som "lagers" af Münchens skytshelgen kong Ludwig II. denne type vil appellere mere til dem, der leder efter noget mørkt, men stadig forfriskende på varme dage!

 

En classic er en øl, der er blevet brygget efter traditionelle opskrifter og teknikker, og som derfor anses for at være en sand repræsentation af stilen. Classic øl brygges kun med malt og humle af den fineste kvalitet samt vand. Brygningsprocessen er længere og dyrere, men resultaterne er det hele værd.

 

Hvad er fordelene ved at drikke klassisk øl?

Fordelene ved at drikke klassisk øl er mange. Klassiske øl er fulde af smag og karakter og er en god måde at slappe af og slappe af efter en lang dag. De har også et lavere kalorieindhold end de fleste andre øltyper. Classic øl er ikke lavere på kalorieindhold, men de er også fyldt med antioxidanter og vitaminer, der kan være med til at styrke dit helbred. Så hvis du leder efter en øl, der ikke kun er velsmagende, men også god for dig, så er en klassisk øl det perfekte valg.

 

Leder du efter andre øl der har sundhedsmæssige fordele, bør du tjekke vores udvalg af alkoholfri øl. Med en alkoholfri øl får du den samme smagsnydelse, uden eftervirkningen af alkoholet.

 

Hvorfor er klassiske øl så populære?

Classic øl bliver mere og mere populære i takt med, at folk bliver mere opmærksomme på fordelene ved at drikke håndværksøl af høj kvalitet. Ud over at være fulde af smag og næringsstoffer er klassiske øl også kaloriefattige og fedtfattige, hvilket gør dem til et sundere valg end mange andre øl.

 

Køb classic øl til tyske priser

Hos Gpris kan du finde et bredt udvalg af klassiske øl fra kendte mærker som Turborg og Royal. Vi ønsker ikke kun at have de bedste priser på disse fristende drikkevarer, vi stræber også efter at tilbyde vores kunder gode tilbud, der sparer dem både i afgifter og momsforskelle, når de handler lokalt i forhold til at komme hertil! 

 

Hvis du kan lide lyden af vores tilbud på klassiske øl, hvorfor så ikke se vores udvalg og købe din favorit i dag? Du vil blive glad for, at du gjorde det.