{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Tilbud
35 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
16,95 DKK
Normalpris
21,95 DKK

Din pris

10,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Tilbud
33 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
20,95 DKK
Normalpris
21,95 DKK

Din pris

13,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Tilbud
32 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
43,95 DKK
Normalpris
37,95 DKK

Din pris

29,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Tilbud
33 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
32,95 DKK
Normalpris
28,95 DKK

Din pris

21,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra


product image

Spar

4%

ekstra



Inspiration


Rengøringsservietter er en hurtig og effektiv måde at holde dit hjem rent og hygiejnisk på. Engangsservietter er perfekte til overfladerengøring i køkkenet, hvor de kan fjerne fedt, madrester og bakterier. Desinfektionsservietter er ideelle til at holde bakterier og virusser væk fra dit hjem, især i badeværelset og på dørhåndtag. Antibakterielle servietter er et must-have i enhver husstand, da de hjælper med at holde dit hjem fri for skadelige bakterier og mikroorganismer.


Vådservietter er ideelle til at rengøre og opfriske dine hænder, når du er på farten. De er også fantastiske til at rengøre små pletter og spild på tøj og møbler. Glasrens servietter er en nem og hurtig måde at rengøre dine vinduer, spejle og andre glasoverflader på, uden at efterlade striber og pletter. Universalrengøringsservietter er perfekte til at have i tasken eller bilen, da de kan bruges på en lang række overflader og materialer.


Brug rengøringsservietter til at holde dit hjem rent og hygiejnisk, uden at skulle bruge en masse tid og kræfter. De er nemme at have med i tasken eller bilen og kan bruges på en lang række overflader og materialer. Sørg for altid at have et udvalg af rengøringsservietter i dit hjem, så du er klar til enhver rengøringsopgave.



Guide


Rengøringsservietter er nemme at bruge og kræver ingen forberedelse. Åbn blot pakken, og tag en serviet ud. Husk at lukke pakken godt igen for at holde de resterende servietter fugtige. Brug servietten til at tørre den ønskede overflade af, og kassér den derefter. Det er vigtigt at huske, at rengøringsservietter ikke bør genbruges, da dette kan sprede bakterier og snavs.


For at opnå de bedste resultater med rengøringsservietter er det vigtigt at vælge den rigtige type serviet til den specifikke opgave. For eksempel bør desinfektionsservietter bruges til at rengøre overflader, der kommer i kontakt med mad, mens glasrens servietter er bedst til at rengøre vinduer og spejle. Hvis du er i tvivl om, hvilken type rengøringsserviet der er bedst til din opgave, kan du altid vælge en universalrengøringsserviet.


Det er vigtigt at huske, at rengøringsservietter ikke er en erstatning for grundig rengøring med vand og sæbe. De er dog et fremragende supplement til din daglige rengøringsrutine og kan hjælpe med at holde dit hjem rent og hygiejnisk mellem større rengøringsopgaver. Brug rengøringsservietter til at tørre overflader af dagligt og undgå ophobning af snavs og bakterier.



FAQ


Er rengøringsservietter skadelige for miljøet?

Rengøringsservietter kan have en negativ indvirkning på miljøet, da de ofte er engangsprodukter og ikke nedbrydes hurtigt. Det er vigtigt at kassere dem korrekt og overveje miljøvenlige alternativer, når det er muligt.


Er rengøringsservietter sikre at bruge på alle overflader?

De fleste rengøringsservietter er sikre at bruge på en lang række overflader, men det er altid en god idé at læse instruktionerne på pakken og teste servietten på et lille, diskret område først.


Kan rengøringsservietter bruges til at rengøre elektronik?

Nogle rengøringsservietter er specielt designet til at rengøre elektronik, men det er vigtigt at læse instruktionerne på pakken og følge producentens anbefalinger for rengøring af elektroniske apparater.


Hvor ofte bør jeg bruge rengøringsservietter?

Rengøringsservietter kan bruges efter behov for at holde overflader rene og hygiejniske. Det er dog vigtigt at huske, at de ikke er en erstatning for grundig rengøring med vand og sæbe, og de bør ikke bruges som den eneste rengøringsmetode i dit hjem.


Er der nogen allergener i rengøringsservietter?

Nogle rengøringsservietter kan indeholde allergener, såsom parfume eller konserveringsmidler. Hvis du har følsom hud eller er allergisk over for visse ingredienser, skal du læse ingredienslisten på pakken og vælge allergivenlige servietter, hvis det er nødvendigt.



Relaterede kategorier


Børster, Klude & Svampe - Disse produkter er essentielle for grundig rengøring og kan bruges sammen med rengøringsservietter for at holde dit hjem rent og hygiejnisk.

Køkkenrengøring - Rengøringsservietter er ideelle til hurtig og effektiv rengøring i køkkenet, og denne kategori indeholder yderligere produkter, der kan hjælpe dig med at holde dit køkken skinnende rent.

Badeværelsesrengøring - Brug rengøringsservietter sammen med andre badeværelsesrengøringsprodukter for at holde dit badeværelse rent og fri for bakterier.

Universalrengøring - I denne kategori finder du yderligere rengøringsmidler, der kan bruges sammen med rengøringsservietter for at holde alle overflader i dit hjem rene og pæne.

Støvsugerposer - Rengøringsservietter er gode til at tørre overflader af, men for grundig rengøring af gulve og tæpper er det vigtigt at bruge en støvsuger med passende støvsugerposer.


0 kg

Fragt fra 79.99 DKK