{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar
47 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
59,95 DKK

Din pris

31,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar
46 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
83,95 DKK

Din pris

44,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar
47 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
59,95 DKK

Din pris

31,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Oplev en verden af smag og velvære med Pukka Bio te fra Gpris.dk. Uanset om du søger en forfriskende start på dagen eller en afslappende aftenritual, har Pukka Bio teer noget for enhver smag. Prøv en kop med Pukka Bio te til morgenmaden for at få en energigivende start på dagen. Kombinationen af naturlige urter og krydderier giver dig en opkvikkende oplevelse, som du vil nyde hver eneste morgen.



Pukka Bio te er også perfekt til eftermiddagen, når du trænger til en pause fra hverdagens stress. Prøv en kop af Pukka Bio Three Mint for en forfriskende og kølende oplevelse, der hjælper med at klargøre sindet. De naturlige ingredienser i Pukka Bio te hjælper med at forbedre koncentrationen og opretholde energiniveauet gennem hele dagen.



Til de stille aftener er der intet bedre end en kop Pukka Bio Night Time. Denne te er specielt designet til at hjælpe dig med at slappe af og forberede dig på en god nats søvn. Den unikke blanding af naturlige urter som kamille, lavendel og baldrianrod sørger for en beroligende effekt, som gør din aften meget mere afslappende. Lad Pukka Bio te være en del af din aftenrutine og oplev en mere fredfyldt søvn.



Guide:

Når du skal vælge den rette Pukka Bio te, er det vigtigt at overveje, hvornår du planlægger at drikke den. Hvis du har brug for en energiboost om morgenen, så vælg en te med opkvikkende ingredienser som Pukka Bio Green Matcha eller Pukka Bio Revitalise. Disse teer indeholder naturlige energikilder, som kan hjælpe dig med at få en god start på dagen. Pukka Bio teer er kendt for deres høje kvalitet og brug af kun økologiske ingredienser.



Hvis du leder efter en te til at hjælpe med fordøjelsen efter et måltid, så er Pukka Bio Three Ginger en fantastisk mulighed. Denne te kombinerer tre typer ingefær med galangarot og lakridsrod, der alle er kendt for deres støttende egenskaber for fordøjelsessystemet. Pukka Bio te er ikke kun smagfulde, men også gavnlige for dit helbred.



Skal du finde den perfekte gave til en te-elsker, så overvej et af Pukka Bio te gavesæt. Disse sæt giver mulighed for at prøve flere forskellige sorter og finde nye favoritter. Husk altid at tjekke ingredienslisten for eventuelle allergener, så du kan nyde din Pukka Bio te uden bekymringer. Ved at vælge Pukka Bio teer får du en ren smagsoplevelse uden tilsætningsstoffer og kunstige aromaer.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Pukka Bio te?

Du bruger Pukka Bio te ved at hælde kogende vand over en tepose og lade den trække i cirka 5-7 minutter afhængig af din personlige præference. Jo længere trækketid, jo stærkere smag.



Er Pukka Bio teer økologiske?

Ja, alle Pukka Bio teer er certificerede økologiske og indeholder kun de fineste, naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer eller kunstige aromaer.



Hvor lang holdbarhed har Pukka Bio te?

Holdbarheden på Pukka Bio te varierer, men generelt kan teposerne holde sig friske i op til to år, hvis de opbevares korrekt i en lukket beholder væk fra lys og fugt.



Kan jeg drikke Pukka Bio te dagligt?

Ja, du kan drikke Pukka Bio te dagligt. De økologiske og naturlige ingredienser gør dem til en sund drikkevare, som du kan nyde flere gange om dagen.



Er der koffein i Pukka Bio te?

Nogle Pukka Bio teer indeholder koffein, såsom Pukka Bio Green Matcha. Men der findes også koffeinfri varianter som Pukka Bio Night Time, som er perfekte til aftenbrug.



0 kg

Fragt fra 49.95 DKK