{:id=>24, :name=>"Gpris.dk", :url=>"https://gpris.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar
45 %
IFT DANMARK
product image
Pris Danmark
17,95 DKK

Din pris

9,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Frolic hundefoder er kendt for sin lækre smag og næringsrige indhold, der med garanti vil få din hunds hale til at logre. Det er perfekt til daglig fodring samt som en belønning under træningssessioner. Forestil dig at tage din hund med en tur i parken, hvor de kan lege og blive belønnet med Frolic – en godbid, der både smager godt og er sund.

Er du på udkig efter en måde at sikre, at din firbenede ven får den rette ernæring, samtidig med at den nyder sine måltider? Frolic er ideelt, da det er fyldt med vitaminer og mineraler, der er essentielle for hundens sundhed. Derfor er det en fantastisk mulighed for alle hundejere, der ønsker at give deres kæledyr det bedste.

Frolic kan også bruges til at variere din hunds kost på en sund måde. Med de mange smagsvarianter kan du nemt finde én, der passer perfekt til din hunds smag og præferencer. Glem ikke at forkæle din hund med en ny variation af Frolic en gang imellem – det vil helt sikkert gøre dem ekstra glade!



Guide:

Når du vælger Frolic hundefoder til din hund, er det vigtigt at tage hundens alder, vægt og aktivitetsniveau i betragtning. Frolic har produkter til både små og store racer, så sørg for at vælge den variant, der passer bedst til din hunds behov.

For at sikre, at din hund får det maksimale ud af Frolic, er det en god ide at følge de anbefalede fodermængder på emballagen. Overfodring kan føre til overvægt og helseproblemer, mens underfodring kan betyde, at din hund ikke får alle de nødvendige næringsstoffer.

Tænk også på overgangsperioden, når du skifter til Frolic hundefoder. Hvis din hund er vant til et andet mærke, skal du gradvist introducere Frolic ved at blande det med det eksisterende foder over en uges tid. Dette vil hjælpe din hund med at tilpasse sig den nye kost uden fordøjelsesproblemer.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Frolic til træning af min hund?

Frolic kan bruges som en velsmagende belønning under træning. Brug små stykker for at belønne din hunds gode adfærd, og sørg for at justere den daglige fodermængde efter behov.



Er Frolic velegnet til alle hunderacer?

Ja, Frolic tilbyder forskellige varianter, der er velegnede til både små og store racer. Det er vigtigt at vælge den rette variant baseret på din hunds størrelse og aktivitetsniveau.



Hvordan opbevarer jeg Frolic korrekt?

Frolic bør opbevares i en lukket beholder på et tørt og køligt sted for at bevare friskheden. Sørg for at lukke posen ordentligt efter brug.



Kan jeg bruge Frolic som eneste foder til min hund?

Ja, Frolic er et komplet hundefoder, der indeholder alle nødvendige næringsstoffer. Det kan bruges som både hovedmåltid og som en godbid.



Hvor meget Frolic skal jeg give min hund?

Den anbefalede fodermængde varierer afhængigt af hundens vægt og aktivitetsniveau. Følg altid vejledningen på Frolics emballage for at sikre korrekt fodermængde.

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK