Facebook Pixel

Vodka

Vodka ved Grænsen

Der kan købes billig vodka ved Grænsen, og det kan oplagt handles hos Gpris.dk, der er en online grænsehandel. Det betyder, at du kan få leveret den billige vodka fra Grænsen lige til døren. Der kan spares mange penge på al vores spiritus, så om du er interesseret i vodka eller f.eks. gin, så er Gpris.dk et oplagt sted at handle.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
Faldende orden
 1. 134,99 DKK
 2. 134,99 DKK
 3. 305,99 DKK
 4. 163,99 DKK
 5. 87,99 DKK
 6. 87,99 DKK
 7. 295,99 DKK
 8. Spar
  -6%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 369,95 DKK
  392,99 DKK
 9. Spar
  34%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 184,95 DKK
  121,99 DKK
 10. Spar
  12%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 99,95 DKK
  87,99 DKK
 11. 132,99 DKK
 12. 139,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
Faldende orden

Vodka på tilbud

Vi har faste lave priser, der gør det nemmere at foretage dine almindelige indkøb, men vi arbejder også hele tiden med nye tilbud, der bøjer forventningerne til hvor billigt, at I kan handle. Det kan I holde øje med i vores nyhedsbreve, der indeholder masser af gode tilbud. Det håber vi kan gøre det en smule sjovere at invitere venner og familie til et festligt arrangement. Det bliver nemlig noget mere overskueligt, som varerne kan handles til fornuftige priser. Vi har et bredt udvalg af vodka og har sørget for, at de eksisterer i forskellige størrelser, brands, smagsvarianter og prisklasser. Det skulle meget gerne betyde, at der er vodka til enhver, og at de produkter, som du plejer at handle, også er her. Vores vision er at levere kvalitet til faste lave priser, og de mest velkendte vodkaer er derfor særligt at finde og på tilbud. Vi har mange kategorier, og hvis du gerne vil handle ind til drinks, er der derfor også produkter, der hænger sammen med dette. Du vil derfor kunne handle samlet ind hos Gpris.dk, som du handler ind til en kommende fest.

Hvad er vodka

For at blive kaldt vodka skal drikken destilleres til 95 % alkohol og derefter blandes til det lavere indhold på ca. 40 %. Hvis reglerne for fremstilling og destillation ikke er opfyldt, kan drikken ikke kaldes vodka og kan i stedet sælges som spiritus. Oprindeligt blev drikken ikke kaldt vodka, men "brødvin" (chlebnoje vino), men fra det 15. århundrede fik vodkaen sit nuværende navn. Men det var først i 1980'erne, at russisk vodka blev prioriteret at blive kaldt vodka og at blive markedsført under dette navn.

Vodkaens historie og oprindelse

Vodka har en lang tradition og begyndte at blive produceret i større skala allerede i det 11. århundrede i det område, der nu er Rusland, Hviderusland og Ukraine. Men kunsten at destillere var noget, der blev gjort i hele Vesteuropa, hvilket var en lærestreg fra araberne. Før destillationskunsten blev etableret, blev alkohol udelukkende fremstillet ved gæring. Da vildgær imidlertid ikke kan overleve et alkoholindhold på over 16 %, er det kun produkter med et lavere alkoholindhold, der er fremstillet. Men fra starten af destillering af drikkevarer, meget højere niveauer af alkohol kunne opnås. Skandinavien har også en lang vodka tradition. Vodka er nævnt i nestorskrönikan fra 1533, hvor drikken tales om i medicinsk sammenhæng.