Bolcher

I Danmark elsker vi søde sager, og særligt bolsjer, som man let kan have med sig på farten. Hos Gpris kan du spare over 60% på overdådige bolsjer fra dine favoritproducenter. I vores store sortiment finder du nemlig både de klassiske og overraskende smagsvarianter, fra brands som Nørregade og Evers. 

Forsød slikskålen med billige bolsjer fra Gpris. Vi sørger altid for, at du får Danmarks laveste priser og lynhurtig levering hele vejen til døren.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Spar
  64%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 30,99DKK
  11,19 DKK
 2. Spar
  55%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 39,99DKK
  17,99 DKK
 3. Spar
  55%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 39,99DKK
  17,99 DKK
 4. Spar
  50%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 51,99DKK
  25,99 DKK
 5. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 30,99DKK
  12,39 DKK
 6. Spar
  50%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 39,99DKK
  19,99 DKK
 7. Spar
  63%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 75,99DKK
  27,89 DKK
 8. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 113,99DKK
  45,39 DKK
 9. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 113,99DKK
  45,39 DKK
 10. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 113,99DKK
  45,39 DKK
 11. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 79,99DKK
  31,99 DKK
 12. Spar
  60%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 79,99DKK
  31,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Side
pr. side
Faldende orden

Køb billige bolsjer hos Gpris

Gpris er den nyeste online discountbutik i Danmark, og det fejrer vi selvfølgelig med de skarpeste tilbudspriser. Hos os kan du derfor være helt sikker på at gøre en god handel. Vores mission er nemlig at tilbyde vores kunder de bedste kvalitetsprodukter, til de absolut laveste priser.

Sammenlignet med de danske priser, så sparer du helt op til 70%, når du køber bolsjer hos os. Det gør du, fordi vi sparer dig for den danske moms og række andre afgifter.

Vil du følge med i de mange gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. På den måde kommer du forrest i køen, når vi lancerer nye kampagner. 

Prøv de populære Nørregade bolsjer

Smag de lækre bolsjer fra Danmarks ældste bolsjekogeri. Siden 1924 har Nørregade kreeret lækre bolsjer i et hav af varianter med fokus på et godt gammeldags håndværk. Prøv dig igennem et stort univers af forskellige smage for hele familien. 

Sortimentet byder på alt fra cremede flødetabeletter til stærke lakridsbolsjer – og naturligvis alt derimellem, herunder frugtige og syrlige typer.

Med sin ikoniske status, er Nørregade bolsjer også en fantastisk gave til en du holder af. Vaskeægte dansk velsmag, som vil være den perfekte tilføjelse til enhver gavekurv, både til voksne og børn.

Smag Evers bolsjer – En dansk klassiker

Mærket Evers har eksisteret siden 1866, og laver stadigvæk søde forfriskninger til de lækkersultne. Evers laver i dag alle typer af bolsjer, som man kunne forestille sig. Dette indebærer smage såsom frugt, karamel og lakrids, samt diverse forme og fyld. 

I udvalget har Evers også sukkerfri bolsjer, som er perfekte at spise i dagligdagen, og hvis man gerne vil skære ned på sukkeret.

Prøv de populære Schweizerdrops eller frø bolsjer, som altid er en sikker vinder. Det smarte ved Evers bolsjer er, at de kommer i smarte dåser, så du nemt kan opbevare dem og smide dem i tasken, når du skal ud ad døren.

Forkæl dine gæster med lækre bolsjer

Det er altid dejligt at byde gæster på lidt sødt. Her er bolsjer den perfekte løsning. Det er nemlig en lille smagsbombe, som man kan nyde under samtalen. Køb dine egne favoritter eller overvej en omgang blandet bolsjer. De blandede poser er smarte, når du skal dele med andre, fordi de har lidt til enhver smag. Her finder man typisk både frugtbolsjer, karameller og lakridsbolsjer. 

Hos Gpris finder du desuden flere typer af blandede bolsjer, som fås i store pakker på over 1 kg. På den måde har du altid bolsjer ved hånden, også når gæsterne kommer uanmeldt. Du slipper desuden for at handle ofte, og bekymre dig om en tom slikskuffe.

I vores udvalg af de store spande bolsjer, finder du eksempelvis de yderst velkendte lossepladsen bolsjer, som er blandt de største favoritter i Danmark. 

Bolsjer er uundværlige på farten

Har du ofte travlt i hverdagen? Køb vores billige bolsjer og undgå unødvendige pitstops på vejen, når du trænger til en sød forfriskning. Hvis du kører lange ture på arbejde, hvor du ofte sidder fast i trafikken, så kan du altid løfte humøret med lidt sødt. Det samme gælder, hvis du ofte flyver m.m., og trænger til lidt lækkert. 

Bolsjer er desuden geniale, hvis du skal rejse med hele familien. De kan nemlig holde børnene i ro i hektiske situationer, så du kan fokusere på det praktiske. Desuden larmer det ikke at spise dem, og du slipper også for alt snavs.