Slik

Køb billig slik online hos Gpris. Vi har et kæmpestort udvalg af søde favoritter for hele familien. Uanset begivenhed, kan du med garanti finde de rette varianter til den helt rigtige pris. Vi går nemlig aldrig på kompromis med hverken pris eller smag. Derfor får du hos os Danmarks laveste priser og de bedste slikvarianter på markedet.

Forkæl dig selv, og dem du holder med søde overraskelser. Gpris - din foretrukne online slikbutik.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 497

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Spar
  55%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 99,99DKK
  44,99 DKK
 2. Spar
  64%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 41,99DKK
  14,99 DKK
 3. Tilbud
  50%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 39,99DKK
  Tilbudspris 19,99 DKK 25,99 DKK
 4. Spar
  -240%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 4,99DKK
  16,99 DKK
 5. Spar
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 36,99DKK
  20,99 DKK
 6. Spar
  64%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 30,99DKK
  11,09 DKK
 7. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
 8. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
 9. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
 10. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
 11. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
 12. Tilbud
  43%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 17,50DKK
  Tilbudspris 9,99 DKK 11,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 497

Side
pr. side
Faldende orden

Slik fra Tyskland – Stort udvalg hos Gpris

I Danmark har vi i mange år været glade for billig slik fra Tyskland. I dag kan grænsehandlen anses som en vaskeægte tradition, som vi hos Gpris er helt vilde med. Med vores lave priser, kan du roligt fylde slikskuffen op, og altid være klar, når uventede gæster kommer forbi.

I vores store udvalg finder du naturligvis chokolade og chokolade æsker. Blandt favoritterne er Quality Street, Toms Chokolade og mange flere. Rigtig mange af vores kunder køber chokolade som gaveæsker eller til slikskuffen, når den lille sult trænger sig på. Køb chokolade online hos os.

Når det kommer til vingummier, er Haribo slik og Red Band klassiske favoritter. Faktisk er Haribos Matador Mix et af vores mest solgte produkter. I sortimentet har vi dog meget mere. Alt fra engelske vingummier til surt slik.

Er du til bolsjer har vi mere end 30 forskellige produkter. Flere er i store bøtter på 1,5 kg.

Der er dog ingen fuldendt slikskål uden lakrids, og det har vi heldigvis også masser af. Lakrids favoritterne er blandt andet de skønne lakridspiber.

I vores slikkategori har vi også marcipan. Hos Anthon Berg kan du få lækre små chokolader med marcipan, og hos Odense Marcipan, kan du få traditionel marcipan til konfekt og bagning. Vi sælger marcipan hele året.  Brug marcipanen til jul, bryllup, eller i opskrifter, såsom æblekage og hjemmelavede flødeboller.

Tyggegummi kan du også finde i butikken. Det er rart at købe stort ind af tyggegummi, så der ligger noget klar i skabet, når man skal bruge det.

Slik online fra G pris – til alle livets glæder

Slik er et must til hyggestunder derhjemme, til fest, og et hav af andre begivenheder og traditioner. I Danmark har vi nemlig masser af dem.

Eksempelvis til fastelavn, skal riset pyntes med slik. Hos os kan du finde mange sliktyper, som er indpakket og samtidigt er i små kvantiteter, så riset kan bære det. Ønsker du i stedet selv at lave slikposerne med bland-selv-slik til kattetønden, kan du med fordel købe vores slikbøtter med en lækker blanding.

Sidste skoledag fejres også med slik, hvor det er tradition at kaste med karameller. Vi forhandler de populære Big Ben karameller, men også mange andre billige karameller i store kvantiteter.

Til påske sælger vi en række forskellige påskeæg, men også slik til bland selv påskeægget.

I juletiden spiser vi masser af juleslik, og der er mange som laver pakkekalender. Hvis du skal have 24 små gaver, er det en god ide at have lidt slik at supplere med. Er du modsat ude efter en julekalender udelukkende med slik, så har vi naturligvis også en masse chokolade julekalendere i juleperioden. Her har vi et udvalg til både voksne og børn.

Sukkerfrit slik

Hos Gpris arbejder vi altid på at have Danmarks største og mest varierede udvalg af slik. Derfor tilbyder vi naturligvis også sukkerfri slik. Vi har nemlig set en øget efterspørgsel på sukkerfrie varianter, hvorfor vi konstant udvider vores udvalg netop her.

Køb billig slik hos os

Når du handler ind i vores online grænsehandelsbutik, kan du både nemt, hurtigt og billigt få dine favorit slikmærker. Vi har også hos Gpris løbende tilbud på slik, så det bliver endnu billigere.

Vi har konkurrencedygtige priser, og sparer dig for både den danske moms og en række andre afgifter, så du får dit slik med op til 70% rabat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i vores spændende rabatter. Lancerer vi nye kampagner, vil du som medlem altid blive informeret før alle andre.

Bestil slik hjem – Vi leverer til hoveddøren

Du kan sidde hjemme i stuen og vælge dine foretrukne slikmærker. Vi tilbyder nemlig hurtig levering direkte til hoveddøren. På den måde sparer du både penge på dine varer, og på at køre til grænsen.

Det er nemt at handle online hos os! Køb slik online i dag.