Om GPris

ONLINE GRÆNSEHANDEL

Velkommen til Gpris. Grænsens eller Danamrks nyeste online discountbutik. Gpris er en Online Grænsehandelsshop drevet af Cross Border Supermarkets Operations GmbH. I shoppen finder du alle grænsevarer lige fra øl, vin, vand og spiritus til slik og snacks samt kolonialvarer til grænsebillige priser.

Vores ambition er, at have verdens bedste Online Grænsehandelsshop hvor du handler som om du er på grænsen, men hvor du selv står for transporten. Gpris giver mulighed for at handle til grænsehandelspriser fra hele Danmark.

 

INGEN DÅSEPANT NÅR DU HANDLER PÅ GPRIS 

Hos Gpris er der ingen dåsepant på øl, sodavand og energidrikke, så længe man selv står for transporten. Når du handler og accepterer Gpris handelsbetingelser, så accepterer du samtidig eksporterklæring, som gør at Gpris kan sælge dig varerne uden pant. Det er den gode grænsehandel.

 

GPRIS TILBUDSAVIS

I Gpris TILBUDSAVIS finder du de bedste tilbud. Vi har bestemt os for at være bedste på grænsetilbud og vi gør derfor vores bedste for at vise alle de gode tilbud i tilbudsavisen online her på siden eller på e-tilbudsavisen.dk

 

BESTIL ONLINE OG BESTIL FRAGT

Du bestiller dine varer her på sitet og efterfølgende bestiller du fragt, hos hvem du ønsker. Find dit fragtfirma ved at klikke her. Fragtfirmaet har flere forskellige transportører, som leverer til Danmark, lige fra småpakker på få kilo, eller du skal bestille hjem til den store fest og har behov for paller. Intet er for stort eller småt.

 

Sodavand og øl til grænsepriser

Når du køber øl og sodavand ved grænsen køber du rammer med 24 stk. x 0,33 cl. Du køber med tysk moms og pantfri dåser.

SLIK TIL GRÆNSEPRISER

Hos os kan du være sikker på at finde slik til en rigtig god pris. Her vil du få en fantastisk oplevelse i slikkens verden. Her findes også slik til allergikere. F.eks. findes der forskellige varianter af GLUTENFRI slik. Som noget helt nyt, har vi i også slik lavet af gelatine fra okse.

 

VIN TIL FANTASTISKE PRISER – I GPRIS

Hos GPRIS finder du et bredt udvalg af forskellige vine. I vores TILBUDSAVIS finder du de bedste tilbud på vin.

 

ØL TIL SUPER GUNSTIGE PRISER

På GPRIS finder du et stort udvalg af øl. Her findes øl fra det meste af Europa. Mange af dem har vi som rigtige grænsetilbud: 3 kasser til en super Gpris. Billig øl finder du i Gpris

 

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I GPRIS!