Chips og Dip

Hvis du elsker chips og dip, så er Gpris det perfekte sted at købe det. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til faste lave priser, så du altid kan finde det, du leder efter. Desuden gør vores online shoppingplatform det nemt at få dine dagligvarer leveret lige til døren. På den måde sparer du både penge og tid, og du kan fokusere på andre ting, som er sjovere at bruge din tid og dine penge på. Så hvis du leder efter billige chips online og dip, skal du sørge for at tjekke Gpris ud i dag!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-9 af 13

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Spar
  38%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 36,99DKK
  22,99 DKK
 2. Spar
  46%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 99,99DKK
  53,59 DKK
 3. Spar
  26%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 24,99DKK
  18,49 DKK
 4. Spar
  26%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 24,99DKK
  18,49 DKK
 5. Spar
  26%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 24,99DKK
  18,49 DKK
 6. Spar
  38%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 33,99DKK
  20,99 DKK
 7. Spar
  39%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 41,99DKK
  25,79 DKK
 8. Spar
  39%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 41,99DKK
  25,79 DKK
 9. Spar
  31%
  Ift Danmark
  Pris i Danmark 54,99DKK
  37,99 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 1-9 af 13

Side
pr. side
Faldende orden

Find alle dine yndlingsvarianter hos os

Der er noget ved chips, der gør dem helt uimodståelige. Uanset om det er helt almindelige chips med salt eller aromatiserede chips, er det den perfekte snack at hygge sig med. Og selvom vi alle har vores yndlingschips, er det ikke til at benægte, at de alle er lækre på hver deres måde.

Hos Gpris har vi et bredt udvalg af fantastiske chips og dips, så du kan finde de bedste snacks til din smag og dit budget. Hos os finder du nemlig alle de populære brands, forskellige størrelser af diverse chipsposer og alle slags smagsvarianter til gode priser. 

Er du helt vild med sourcream & onion chips, chips med barbecuesmag eller måske bare de klassiske chips med salt? Uanset hvad du har lyst til, har Gpris de perfekte og billige chips til en aften på sofaen eller som snacks til en festlig dag. 

Skal du bruge sodavand eller slik til at gøre din hygge-aften komplet, kan du også finde det hos os.

Køb billige chips online med Gpris

Hvis du er vild med chips og dip, men ikke ønsker at bruge alle dine penge på de lækre snacks, så er Gpris det rette sted for dig. Vi er en online grænsebutik og kan tilbyde dig dine dagligvarer til faste lave priser. Det betyder, at du kan spare penge på dine indkøb og have mere at bruge på andre ting, som du nyder

Vi tilbyder desuden gode tilbud på en række af vores i forvejen billige produkter, herunder chips og dip. Med vores tilbud er det muligt at få det bedste af begge verdener; lave priser og høj kvalitet

Så hvis du er på udkig efter lækre og billige chips, er Gpris.dk det perfekte sted for dig. Tjek os ud i dag og begynd at spare!

Få leveret dine chips til hoveddøren

Er du træt af konstant at skulle bruge unødvendig tid på at rende efter snacks? Så har vi løst problemet for dig. Vi har nemlig et praktisk online indkøbssystem, der giver dig mulighed for at få dine varer leveret direkte til din dør. Dette gælder både, når du vil bestille billige chips online, men også andre dagligvarer. Det sparer dig for tid og besvær i hverdagen, så du kan fokusere på mere fornøjelige aktiviteter.

Ønsker du derimod selv at afhente din bestilling, har vores lager altid åbent fra klokken 10-18.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Hos Gpris ønsker vi at sikre vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor står vi også klar, hvis der opstår spørgsmål til vores billige chips, andre produkter eller vores tjenester. Af samme grund skal du altid være velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os ved at ringe til os på +45 7199 6151, som besvares fra klokken 9-14. Derudover kan du udfylde vores kontaktform, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.