Køb dine drikkevarer uden moms 

Gpris er online grænsehandel. Hos os kan du købe dine grænsevarer til tyske priser. Er du virksomhed og har et CVR nummer, kan du købe uden tysk moms. Ved at handle som virksomhed hos Gpris, køber du billigere og skal ikke betale moms. 

Sådan handler du som virksomhed: 

  1. Find de varer du gerne vil købe hos Gpris og læg dem i kurv 
  2. Gå til check ud og udfyld kontaktinformationer, adresse og CVR nummer 
  3. Du vil nu se, at priser er uden moms 
  4. Gennemfør betaling 
  5. Find dit fragtfirma ved enkelt google søgning: Gpris levering til Danmark 
  6. Bestil og betal for din fragt 
  7. Modtag dine drikkevarer med mere 

Find nemt dine varer under vores erhverv kategori

Køb billige sodavand online 

Hos Gpris har vi godt 2.400 varer. Specielt indenfor sodavand og øl har vi et meget stort sortiment. 

Vi fører de mest kendte sodavandbrands, som Coca Cola, Fanta, Harboe og sprite. Du køber sodavandene i rammer med 24 x 0,33 cl, som er en rar serveringsstørrelse. 

Bestil dine sodavand online her 

Køb billige øl online 

Vi har en bred vifte af øl, som: Classic, specialøl, alkoholfri øl og meget mere. Ligeså her er det de kende brands som: Tuborg, Carlsberg, Harboe og mange flere. 

Bestil dine øl online her 

 

Køb billige kildevand online 

Kildevand sælger vi også. Vi har et bredt udvalg af kildevand, som tæller med og uden brus og med og uden smag. Vi fører de kendte brands som HarboeRamlösa, Egekilde og Denice. 

Bestil dit kildevand online her 

 

Bemærk at hvis du som virksomhed har behov for et større volumen og har et løbende behov, er der mulighed for at få en virksomhedsaftale med Gpris. Kontakt os venligst ved at klikke her  


Moms og evt. Punktafgifte: 

Når du handler uden moms, importerer du varene. Her er det dit ansvar af følgende krav for import. Læs mere hos SKAT på https://skat.dk/skat.aspx?oid=2247447.  

Pant: 

Har du som virksomhed behov for, at dine produkter skal sælges med pant, kan vi henvise til regler omkring pant, som her: https://danskretursystem.dk/om-pant/ 

Gpris kan i den forbindelse være behjælpelig med kontakt til leverandører, som kan forestå denne service. Kontakt os venligst ved at klikke her.