Betalingsformer

Når du hander på Gpris.dk:

Betaling sker i Danske Kroner inkl. gældende tyske momssatser.
 

Kortbetaling og Mobilepay

Vi modtager Visa, MasterCard, Maestro og American Express. Vælg det kort du ønsker at betale med ved kassen og udfyld de obligatoriske informationer. Der er ingen betalingsafgift. Du kan ligeledes betale ved hjælp af Mobilepay.

Fra 2021 bliver det endnu mere sikkert at betale med kort grundet et nyt EU direktiv. Dette indebærer, at du bliver bedt om at verificere din betaling igennem 3D Secure (dette kan også hedde "Verified by VISA" eller "MasterCard Secure" alt efter hvilken udbyder du har.) Denne process går igennem din bank og skulle du opleve problemer med at verificere din betaling, skal du kontakte din bank.

Ved bestilling reserveres beløbet på din konto, men beløbet trækkes først, når vi har pakket din ordre og den overgår til dit valgte fragtfirma.

Hvis ikke dit kort bliver godkendt og beløbet ikke kan reserveres, vises der en besked på skærmen om, at betalingen ikke er lykkedes. Anvend. evt. et andet kort eller en anden betalingform.

 

Paypal

Hos Gpris er det også muligt at betale via PayPal. PayPal er en sikker måde at betale på, hvor du kun behøver at registrere dit kreditkort ét sted.

Hvis du vælger at betale via PayPal, dirigeres du direkte til deres hjemmeside. Er du allerede PayPal-kunde, skal du logge på din konto og bekræfte betalingen. Du kan naturligvis også vælge at oprette dig som ny kunde og straks foretage betalingen.

Din ordre bliver behandlet, så snart vi har modtaget indbetalingen. Dette tager normalt kun få minutter.

Når du betaler via PayPal, modtager du altid en bestillingsbekræftelse fra os. Vær dog opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan opstå behandlingsfejl hos PayPal, som vi ikke har nogen indflydelse på.

PayPal-kontoen krediteres automatisk, når du returnerer en vare. Du bestemmer derefter selv, om du vil overføre beløbet til din bankkonto, eller om de skal blive stående på din PayPal-konto.
NB - Husk at hvis du har en paypalkonto og der opstår uregelmæssigheder, skal du kontakte din bank. Cross Border Supermarkets Operations GmbH påtager sig ikke ansvar for svigagtig anvendelse på Gpris.dk.  Vi har taget alle nødvendige skridt med hensyn til at opretholde PCI DSS-overholdelse og forbliver objektive i tilfælde af kortholdere, der bærer deres eget ansvar med hensyn til jurisdiktionslovgivning.

 

Splitbetaling via Viabill

Ved køb med Viabill vil du først modtage dine varer og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes jf. forbrugeraftalelovens §26. For at anvende Viabill skal du oprette en konto hos dem. Et køb opdeles i 10 splitbetalinger. Hvor du betaler den først ved købet og resten over de følgende 10 måneder.

Viabill finansierer køb op til 2000 kr. Beløb over 2000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

 

Betal direkte via din bank via Trustly

Trustly er en service, der gør det muligt for dig at foretage indbetalinger direkte fra din bankkonto. Når du indbetaler med Trustly, vælger du simpelthen bare, hvilken af dine konti (netbank) pengene skal trækkes fra, godkender indbetalingen og så gennemføres betalingen øjeblikkeligt. Med Trustly er der ingen gebyrer eller download af app's, kun hurtig betaling og problemfri kreditering

 

Kortgebyrer:

På private europæsiske kredit- og debitkort er der ingen gebyr ved køb online i Tyskland.